Kunstbeurs - Kunst en Antiek evenement - Slot Zeist

De beurs is in verband met corona maatregelen verplaatst naar het pinksterweekend.

Kunst en Antiek evenement Slot Zeist is afgelopen. Wij zien u graag terug volgende jaar.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert tijdens het pinksterweekend in Slot Zeist bij de fantastische kunstbeurs Kunst en Antiek evenement. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars.

De kunstbeurs wordt gehouden in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

Lokatie

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist

De kunstbeurs wordt gehouden in de prachtige historische locatie Slot Zeist. Samen met andere exposanten staan wij garant voor een bijzondere ervaring!

Openingstijden

Tijdens het pinksterweekend.

Meer informatie volgt.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid

Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een gratis parkeerplaats van 300 plaatsen, ook voorzien van vele oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Over Kunst en Antiek evenement - Slot Zeist

Samen met bevriende collega’s organiseren wij een gezamenlijk evenement op Slot Zeist. Gedurende een aantal dagen zijn de beste exposanten aanwezig met een breed aanbod van Kunst, Antiek en Juwelen. Het “Kunst en Antiek evenement” event is enkel op uitnodiging te bezoeken. Meer informatie over de beurs kunt u nalezen op de website.

Ontvang gratis toegangskaarten!

U kunt persoonlijke toegangskaarten voor Kunst en Antiek evenement downloaden en zelf printen als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier in en uw kaarten ontvangt u meteen als download! (zolang de voorraad strekt)

Deze kunstenaars exposeren wij in Slot Zeist

Let op! Extra veiligheid middels Coronatoegangsbewijs

Om extra veiligheid te garanderen zal de organisatie van Kunst en Antiek evenement alle bezoekers en exposanten alvorens Slot Zeist te betreden vragen om een Coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel). Via de CoronaCheck app kan het coronatoegangsbewijs aangemaakt worden in de vorm van een QR-code. De QR-code toon je dan bij de ingang op een telefoon of op papier.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove is gevestigd in Epe op de Veluwe. In onze galerie presenteren wij een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse Russische kunst. Een unieke selectie van toonaangevende schilders die binnen de Russische kunstwereld als leidend beschouwd worden.

Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 13 20 43 48

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.