Kunstbeurs - The Art fair - Naarden

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2023 in Naarden bij de fantastische kunstbeurs The Art Fair, stand 50. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in de Grote Kerk, Marktstraat 13 te Naarden. 

Locatie

Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411CX Naarden.

De kunstbeurs wordt gehouden in de Grote Kerk in het prachtige vesting stadje Naarden. Samen met 50 andere exposanten staan wij garant voor een bijzondere ervaring!

Openingstijden

Wij exposeren van 25 t/m 29 januari 2023

Donderdag 26 januari van 11 tot 18 uur
Vrijdag 27 januari  van 11 tot 21 uur
Zaterdag 28 januari  van 11 tot 18 uur
Zondag 29 januari  van 11 tot 18 uur

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid.

Ruime gratis parkeergelegenheid aan de noord- en zuidkant van Naarden-Vesting. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de Grote Kerk in het centrum van de vesting.

Over The Art Fair

Graag verwelkomen wij u voor een prachtige jubileum beurseditie van The Art Fair met een grote diversiteit aan moderne- en hedendaagse kunst, art deco, zilver, juwelen, aziatische kunst & vintage. ‘NAARDEN’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De historische beurslocatie met het aanbod van enkel hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan NAARDEN the Art fair meer dan waard!

Meer informatie over de beurs kunt u nalezen op de website.

Ontvang gratis toegangskaarten!

U kunt persoonlijke toegangskaarten voor The Art Fair downloaden en zelf printen als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier in en uw kaarten ontvangt u meteen! (zolang de voorraad strekt)

Deze kunstenaars exposeren wij in Naarden

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse kunst. Een unieke selectie van internationaal bekende en toonaangevende schilders en beeldhouwers die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.
Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.