Kunstbeurs - Let's Meet Again - Naarden

Let's Meet Again is afgelopen. Wij zien u graag terug in januari bij Kunst & Antiek Weekend Naarden.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert van donderdag 9 tot en met zondag 12 september in Naarden bij de fantastische kunstbeurs Let’s Meet Again Stand 34. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in de Grote Kerk, Marktstraat 13 te Naarden. 

Lokatie

Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411CX Naarden.

De kunstbeurs wordt gehouden in de Grote Kerk in het prachtige vesting stadje Naarden. Samen met 50 andere exposanten staan wij garant voor een bijzondere ervaring!

Openingstijden

Wij exposeren van 9 t/m 12 september. 

Donderdag 9 september van 10 tot 18 uur
Vrijdag 10 september van 10 tot 20 uur
Zaterdag 11 september van 10 tot 18 uur
Zondag 12 september van 10 tot 18 uur

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid.

Ruime gratis parkeergelegenheid aan de noord- en zuidkant van Naarden-Vesting. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de Grote Kerk in het centrum van de vesting.

Over Let's Meet Again

Een select gezelschap bestaande uit een kleine 50 vaste exposanten ontvangen u graag weer op deze eerste najaars kunstbeurs op de vertrouwde locatie in Naarden-Vesting. Gedurende 4 dagen zijn de beste exposanten in de Grote Kerk aanwezig met een breed aanbod van Art & Jewels aangevuld met een selectie High-end Lifestyle. Het “Let’s Meet Again” event is enkel op uitnodiging te bezoeken. Meer informatie over de beurs kunt u nalezen op de website.

Ontvang gratis toegangskaarten!

U kunt persoonlijke toegangskaarten voor Let’s Meet Again downloaden en zelf printen als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier in en uw kaarten ontvangt u meteen! (zolang de voorraad strekt)

Deze kunstenaars exposeren wij in Naarden

Let op! Extra veiligheid middels Coronatoegangsbewijs

Om extra veiligheid te garanderen zal de organisatie van Let’s Meet Again alle bezoekers en exposanten alvorens de Grote Kerk te betreden vragen om een Coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel). Via de CoronaCheck app kan het coronatoegangsbewijs aangemaakt worden in de vorm van een QR-code. De QR-code toon je dan bij de ingang op een telefoon of op papier. Meer informatie over deze procedure staat vermeld op de website www.letsmeetagain.nl.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove is gevestigd in Epe op de Veluwe. In onze galerie presenteren wij een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse Russische kunst. Een unieke selectie van toonaangevende schilders die binnen de Russische kunstwereld als leidend beschouwd worden.

Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 13 20 43 48

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.