Kunst in Ootmarsum

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove nodigt u uit om het artistieke openlucht kunstevenement ‘Kunst in Ootmarsum’ van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus te bezoeken.
Onze expositieruimte met een verfijnde selectie aan schilderijen en beelden van internationaal bekende kunstenaars bevindt zich in “Ons Gebouw” te Ootmarsum.

Openingstijden

26 t/m 28 augustus 2022

Vrijdag 26 augustus van 12 tot 18 uur
Zaterdag 27 augustus van 11 tot 17 uur
Zondag 28 augustus van 11 tot 17 uur

Locatie

Centrum – Ootmarsum

Het evenement wordt gehouden in het stadscentrum van Ootmarsum. Onze expositie vindt plaats in ‘Ons Gebouw’, Ganzenmarkt 31, 7631 EM Ootmarsum. Voor plattegrond klik hier.

Parkeren

Parkeergelegenheid

Voor het parkeren kunt u gebruik maken van de Stadsweide en de extra parkeerweide aan de Oldenzaalsestraat. De verwijzing naar de parkeerweides vind u bij de invalswegen.

Over Kunst in Ootmarsum

Het artistieke buitengebeuren in augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Dit evenement wordt alweer voor de 38e keer georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere openlucht kunstexposities in zijn soort in Nederland. Het centrale thema van dit jaar is ‘Kunst van het Noorderlicht’.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse kunst. Een unieke selectie van internationaal bekende en toonaangevende schilders en beeldhouwers die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.
Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.