Kunstbeurs - Art Laren

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove staat van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september in Laren bij de 25ste editie van Art Laren. Met een verfijnde selectie aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. Gratis toegang.
De beurs wordt gehouden in het centrum van Laren aan de Brink.

Lokatie

De Brink – Centrum van Laren

De kunstbeurs wordt gehouden aan de Brink in het groene centrum van Laren. Een openlucht event wat garant staat voor een geweldige sfeer.

Openingstijden

Wij exposeren van 24 t/m 26 september. 

Vrijdag 24 september van 10 tot 19 uur
Zaterdag 25 september van 10 tot 18 uur
Zondag 26 september van 10 tot 18 uur

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid.

In Laren is het gratis parkeren.  Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Art Laren. 

Over Laren

Art Laren is een openlucht kunstbeurs in het centrum van Laren. De paviljoens van de galeriehouders staan tussen de oude bomen op het gras van de Brink. De robuuste eiken vormen een prachtige combinatie met de moderne kunstwerken in de witte paviljoens. De beeldentuinen en de vele bezoekers versterken dit fraaie geheel. Art Laren kent daardoor een ‘sfeer’ die voor Nederland en daarbuiten uniek genoemd mag worden. Gratis toegang.

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove is gevestigd in Epe op de Veluwe. In onze galerie presenteren wij een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse Russische kunst. Een unieke selectie van toonaangevende schilders die binnen de Russische kunstwereld als leidend beschouwd worden.

Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Let op! Toegangskaarten & Coronatoegangsbewijs noodzakelijk

Om extra veiligheid te garanderen zal de organisatie van Art Laren alle bezoekers en exposanten alvorens de Brink te betreden vragen om toegangstickets met tijdslot en het Coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel). Via de CoronaCheck app kan het coronatoegangsbewijs aangemaakt worden in de vorm van een QR-code. De QR-code toon je dan bij de ingang op een telefoon of op papier. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Art Laren.

Toegangstickets zijn te bestellen via deze website: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-art-laren-136460213171

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 13 20 43 48

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.