Kunstbeurs - Art Breda - Breepark, Breda

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert van zondag 8 tot en met zondag 15 mei 2022 bij Art Breda, de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design. Wij staan met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars, stand 35. De kunstbeurs wordt gehouden in de Breepark, Bavelseparklaan Breda.

Locatie

Breepark – Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

De kunstbeurs wordt gehouden in de Breepark, Breda. Circa 70 deelnemers uit binnen en buitenland een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden aan.

Openingstijden

Wij exposeren van 8 t/m 15 mei 2022

Zondag 8 mei t/m zondag 15 mei
11:00 – 18:00 uur

Donderdag 12 mei:
avondopenstelling tot 21:00

Bereikbaarheid

Gratis parkeergelegenheid!

Breepark beschikt over 2.000 gratis parkeerplaatsen. Eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en met de fiets. Klik hier voor meer informatie.

Over Art Breda

Art Breda is de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks genieten ruim 12.000 kunstliefhebbers van de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. U wordt verleid door oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. Art Breda is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en interessante vondsten te doen. Ieder object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, authenticiteit en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen. Meer informatie over de beurs kunt u nalezen op de website.

Deze kunstenaars exposeren wij in Breda

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert een omvangrijke en belangwekkende collectie hedendaagse kunst. Een unieke selectie van internationaal bekende en toonaangevende schilders en beeldhouwers die binnen de kunstwereld als leidend beschouwd worden.
Naast de galerie kunt u wandelen in onze 2.5 hectare beeldentuin. Kom langs, en laat u verrassen door onze persoonlijke benadering en beschouwingen!

U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.

Bezoek ons ook in Epe!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek in Epe! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.