Beurzen en exposities

De beeldentuin is geopend!

De beeldentuin is geopend. Niet alleen presenteren wij de collectie van onze vaste kunstenaars, maar ook veel nieuwe werken van kunstenaars uit het binnen en buitenland. Kom langs en laat u verrassen! Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur of op afspraak.

Gardenista 2022

25 t/m 29 mei

Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het 5-daagse festival biedt een unieke inkijk in de wereld van het groen. Van 25 t/m 29 mei bent u welkom bij de historische Buitenplaats Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1, 8055 PE Laag Zuthem (bij Zwolle)

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove verrijkt Gardenista met verschillende beelden. Daarnaast presenteren wij ons zelf op deze prachtige locatie.

Kunst en Antiek evenement, Slot Zeist

Pinkster weekend 2022 (3 juni)

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert tijdens het pinksterweekend op Het Kunst en Antiek evenement in Slot Zeist. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

Art Laren, Laren Brink

17 t/m 19 juni 2022

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove staat van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni in Laren bij de 26ste editie van Art Laren. Met een verfijnde selectie aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. Gratis toegang.
De beurs wordt gehouden in het centrum van Laren aan de Brink.

Kunst in Ootmarsum

26 t/m 28 augustus 2022

Kunst in Ootmarsum is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere openlucht kunstexposities in zijn soort in Nederland. Jaarlijks nemen er meer dan 225 kunstenaars, afkomstig uit binnen- en buitenland, aan deel. Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove is dit jaar ook aanwezig met een selectie schilderijen en beelden.

Expositie Den Haag

15 t/m 25 september

Kunstgalerie Oudenhove exposeert vanaf donderdag 15 tot en met zondag 25 september in Den Haag. Met een variëteit aan schilderijen, beelden, glas en keramiek van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars.

Graag verwelkomen wij u in de Kleine Vijverbergzaal en de Binnenhofzaal aan de Korte Vijverberg 2, Den Haag. (tegenover het Mauritshuis aan de Hofvijver)

Wij zijn dagelijks geopend tussen 12:00 en 18:00 uur.

Autumn Edition Naarden the Art Fair

12 t/m 16 oktober 2022

De Grote Kerk Naarden is al meer dan 25 jaar de vaste locatie van de alom gewaardeerde kunst & antiek beurs. Dit jaar wordt de Autumn edition georganiseerd. Gedurende 5 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek. Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove presenteert op deze editie een passende collectie kunst. 

Meer informatie volgt.

The Art Fair, Naarden

26 t/m 29 januari 2023

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert in januari 2023 bij de 25ste jubilieum editie van The Art Fair in Naarden. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in de Grote Kerk, Marktstraat 13 te Naarden.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.