Beurzen en exposities

De beeldentuin is geopend t/m 30 oktober!

De beeldentuin is geopend. Niet alleen presenteren wij de collectie van onze vaste kunstenaars, maar ook veel nieuwe werken van kunstenaars uit het binnen en buitenland. Kom langs en laat u verrassen! Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 14.00 uur t/m 17.00 uur of op afspraak.

Kunst en Antiek evenement, Doesburg

5 t/m 8 oktober 2023

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober 2023 tijdens het ‘Kunst en Antiek evenement’ in het historische Doesburg. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 te Doesburg.

Beeldentuin, Epe

7 april t/m 29 oktober 2023

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove beschikt over 2,5 hectare aangelegde tuin, grasland en bos. In deze beeldentuin vindt u een verscheidenheid aan internationale beeldhouwwerken van verschillende kunstenaars. Alle beelden zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn van diverse afmetingen. Kom kijken!

Kunst en Antiek evenement, Slot Zeist

26 t/m 29 mei 2023

Kunstgalerie & Beeldentuin Oudenhove exposeert tijdens het Pinksterweekend in Slot Zeist bij het Kunst en Antiek evenement. Met een variëteit aan schilderijen en beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. De kunstbeurs wordt gehouden in Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

Art Breda, Breda

Geannuleerd

Kunstgalerie Oudenhove exposeert vanaf zondag 2 tot en met maandag 10 april op de inspirerende beurs Art Breda. Met een variëteit aan schilderijen, beelden van internationaal bekende en gerenommeerde kunstenaars. Graag verwelkomen wij u op de Breepark aan de Bavelseparklaan, Breda.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over een schilderij, beeld of een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.

T. +31 (0)578 – 64 14 93
M. +31 (0)6 – 30 17 87 22

Of stuur ons een email via de contactpagina.
Bezoek ons!

Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek! U kunt in alle rust onze collectie aanschouwen.

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag. Van 14.00 uur t/m 17.00 uur en op afspraak. Op de feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Gratis parkeren.